Verschil maken

In april bezocht ik een concert in Ziggo Dome van mijn grote held Gregory Porter. Die man kan zo prachtig zingen, het komt bij mij echt recht in mijn hart binnen. Vooraf werden instrumenten het podium op gereden: een orgel, een piano, drumstel, contrabas, saxofoon. Allemaal akoestische en geleefde instrumenten. Ook de muzikanten zagen er erg authentiek en geleefd uit. En ze konden muziek maken.. man man man! Ieder nummer leidde spontaan tot improvisatie, solo’s en minutenlange jamsessies. Ik heb er zó van genoten.

Omring jezelf door de besten

Het concert en vooral Gregory Porter zelf, maakte écht impact. Ik was er nog dagenlang van onder de indruk. Nog nagenietend, realiseerde ik me: Gregory Porter heeft zich echt omringd door de besten. En omdat iedereen deed waar hij voor was gekomen, kon hij schitteren en stralen, zijn hele focus mocht liggen op zijn bijdrage, namelijk de liefde die hij via zijn warme stem de wereld in zingt. Als hij daarnaast óók saxofoon had moeten spelen, bas had gespeeld of zich druk had moeten maken over het licht, het geluid en de flesjes water, dan was het concert vast niet zo binnengekomen. Sterker nog, als hij daar niet op zijn allerbest, op dat moment, had staan zingen maar zich er makkelijk vanaf had gemaakt, zijn aandacht er helemaal niet bij zou hebben gehad, wat voor concert zou het dan geweest zijn?

Nou kan ik helemaal niet zo goed zingen, speel ik maar een heel klein beetje piano, en zou ik dit al helemaal nooit van mijn leven voor 17.000 man doen. Toch inspireerde dit optreden mij. Om er opnieuw voor te kiezen om mijn hart te volgen, me niet te schamen voor het delegeren van taken en gewoon lekker te stralen en te schitteren, omdat ik zo geniet van het werk dat ik doe.

De allerbeste omstandigheden

Ik gun het al mijn klanten om onder de allerbeste omstandigheden te doen waar ze het allerbeste in zijn. Dat doen wij natuurlijk in de eerste plaats letterlijk door het administratieve werk zo moeiteloos mogelijk te maken. Maar ik wil je ook inspireren om eens voor jezelf te kijken naar jouw beste omstandigheden. Want ik denk dat we allemaal graag een verschil willen maken, voor onze klanten en daarmee voor de wereld. En dat kan alleen als je in je kracht staat en gefocust bent, dán maak je impact.

Voel je dat dit ook voor jou is weggelegd, maar durf je de stap niet aan of weet je niet of je je dat wel kunt veroorloven? Merk je dat je te veel tijd en energie kwijt bent aan je financiële administratie en gaat dat ten koste van jouw stralen en schitteren? Of ten koste van een nieuwe stap in jouw bedrijf?

Maak dan eens een afspraak, dan kunnen we samen kijken welke stappen je nu kunt nemen om straks helemaal in jouw kracht te kunnen ondernemen. We maken graag kennis met je wanneer je op zoek bent naar een fijn administratiekantoor, eenmalig advies of begeleiding gebaseerd op méér dan alleen cijfers. Hier kun je een afspraak inplannen.