Een goed resultaat begint met een goed plan ~ aldus Femke Hogema (Profit First)!

Een prognose en antwoord op de vraag waar je met je bedrijf heen wilt. Wanneer je wil werken met Profit first begin je met het maken van dit winstgevend plan. Ook als je niet met Profit First wilt werken is dit nog steeds een mooie tool om te zien waar je met je bedrijf staat en heen wilt.

En laten we nu een Profit First Expert in huis hebben!

Op donderdag 1 december a.s. komt Marieke de Oude een hele dag bij Hart voor Administratie om samen met je een Winstgevend plan te maken.

Marieke over deze workshop:

Hoe maak je een Winstgevend Plan?
Samen gaan wij een aantal uur aan jouw bedrijfsplan werken. Wat zijn je doelen voor het nieuwe jaar? Welke omzet en welke kosten denk je te gaan maken? Kortom: waar wil je naartoe met je bedrijf?

Dit doen we niet achter de computer of laptop! Je gaat aan de slag met A2 formaat papier, stiften, post-its etc.

Ik heb een plan, en dan?
Omdat je weet wat je volgend jaar wilt bereiken, kan je hier een heel plan omheen maken. Dit is het twaalf weken plan. Daarin staat wat er nog gedaan moet worden om je doelen te halen, welke acties daarbij horen. Je kunt zien of je doelen haalbaar zijn, of dat je ze moet bijstellen? Of je bent te ambitieus en schrikt ervan.

Overigens staat het Winstgevende Plan niet in beton. In de loop van het jaar maak je aanpassingen wanneer dat nodig is. Het geeft je een richtlijn of je op de goede weg bent, te veel wilt of misschien juist nog wat gas bij mag geven.

Wat krijg je?
We gaan donderdag 1 december a.s. aan de slag van 10 uur tot uiterlijk 16 uur in Heemstede of online.
Samen met de andere deelnemers word je door mij begeleid bij het maken van het plan. Ervaringen kunnen we uitwisselen tijdens een lekkere lunch. Je gaat naar huis met een Winstgevend Plan en tools om hier volgend jaar mee te gaan werken.

Vooraf krijg je van een aantal opdrachten waar wel een computer bij nodig is en achteraf verwerk je alles wat we op deze vellen maken in een Excelbestand. Neem dus wel je laptop mee.

Dat is nog eens winstgevend!

Als je klant bent van Hart voor Administratie betaal je slechts € 395 (excl. btw) voor jouw Winstgevende Plan. Normaal gesproken biedt Marieke dit traject aan voor €547, dus dat is nu al een winst van €152!

Ben je (nog) geen klant, en schrijf je je in vóór 21 november a.s., dan ontvang je 10% korting en betaal je ipv €547 (excl. btw), nu €492,-. Een winst van €55,-😉

En, er is meer!! Als je iemand meeneemt dan krijg je deze dag allebei voor € 375 (excl. btw) per persoon. Dit geldt als je geen klant bent!

Wacht niet te lang: je kunt je nog tot aanstaande vrijdag 25 november opgeven via support@hartvooradministratie.nl.

We hopen je te zien op donderdag 1 december!

 

NB: De foto van Marieke tijdens het maken van haar eigen Winstgevende Plan is afkomstig van Afdeling Beeld.