Wat als alles goed gaat?

Hoe zou dat er voor jou uitzien? In je onderneming, in je leven?

Waar verlang je naar, wat zijn je kernwaarden en welke keuzes mag je maken om je onderneming méér in lijn te krijgen daarmee?

Maar ook: wat houdt je tegen?

Dappere keuzes maken betekent soms dat het voelt alsof je verliest, of opgeeft. Ondanks dat je hart zegt dat het de juiste stap is, ben je bang voor wat anderen ervan vinden.

De mensen om je heen houden je maar al te graag zoals je in hun ogen bent, zoals ze je denken te kennen. Hoe vaak ik niet gehoord heb:

‘Ondernemer, jij? Maar je bent toch helemaal niet commercieel, of zakelijk?’

Of

‘Wat jammer dat je zo onzeker bent dat je een business coach nodig hebt’ (toen ik vertelde dat ik in een next level training zat met allemaal powermannen en -vrouwen die een fantastich bedrijf hadden)

Wat als ik naar die verhalen had geluisterd? Ja, het kostte moeite om ze te ontmaskeren. Om te denken: ok, ik ben het misschien (nog) niet, maar ik kan het wel leren. En o die veiligheid, van het vertrouwde, het bekende.. Zelfs als je al lang weet dat je het los mag laten is het moeilijk om erop te vertrouwen dat het pas beter gaat op het moment dat je het ook daadwerkelijk losgelaten hébt. Dat dán die nieuwe dingen op je pad gaan komen, die beter bij je passen en waar je energie van krijgt in plaats van dat het je energie kost.

Veranderen, staan voor wat jou gelukkig maakt, wat goed is voor jou en jouw onderneming, vergt moed en vertrouwen. Maar ook een plan, een richting en doorzettingsvermogen. En mensen om je heen die je aanmoedigen en kunnen helpen om jouw droom waar te maken.

Je hebt het IN je, de kunst is om het er ook UIT te laten komen en aan de rest van de wereld te laten zien!

Dankbaar voel ik me op dit moment, dat ik met het werk dat we doen iets kunnen betekenen voor ondernemers die dit proces aangaan. Die bewust stappen willen maken naar een situatie waarin ze zelf het meest floreren.

Daar kunnen cijfers enorm bij helpen!

Wij helpen je om de droom van jouw onderneming te vertalen naar een plan. Onderweg zorgen we voor informatie op basis van heldere en begrijpelijke cijfers, zodat je kunt bijsturen als dat nodig is. Zo zorgen we dat je steeds op koers blijft richting jouw doelen.

Weet dat het altijd mogelijk is om hierover met ons in gesprek te gaan.