Groei met Hart voor je Administratie

We bieden verschillende pakketten aan. Op basis van de hoeveelheid ondersteuning die je nodig hebt, kies je het pakket dat het beste bij je past. We hebben bij het samenstellen gekozen voor zoveel mogelijk all-in opties, omdat onze ervaring is dat we op deze manier écht iets kunnen toevoegen aan de ontwikkeling binnen jouw bedrijf. Dit is de manier waarop we het allerliefste met onze klanten samenwerken!

Pakket Financiële Flow

Zelf boekhouden


lees verder

Pakket Flow op Maat

Uitbesteden van de boekhouding


lees verder

Pakket CFO Flow

Volledig ontzorgd op financieel gebied


lees verder

Financiële Flow

Zelf boekhouden

Dit is een jaarpakket voor ondernemers zie zelf de administratie bijhouden in Moneybird*. Omdat wij ieder kwartaal jouw administratie met aandacht doornemen, kunnen we je volgen in de ontwikkeling van de cijfers ten opzichte van de verwachting. We kunnen daardoor makkelijk inspelen op veranderingen en adequaat adviseren. Kortom, dit is een samenwerking die rust, zekerheid en overzicht brengt in je administratie.

Heel concreet doen we het volgende:

 • Startgesprek (jaarlijks)
 • Kwartaalcheck van de administratie en terugkoppeling
 • Verzorgen van de kwartaalaangifte BTW en eventueel ICP
 • Monitoren voorlopige aanslag of reservering voor de inkomstenbelasting
 • Opstellen van de jaarrekening in Moneybird
 • Verzorgen van de aangifte inkomstenbelasting van de ondernemer (en eventueel fiscale partner, geen ondernemer)
 • Jaarlijkse bespreking van de jaarrekening en aangifte
 • Antwoord op tussentijdse vragen

Dit pakket gaat ervan uit dat de administratie door de ondernemer wordt bijgehouden en kost in 2023 € 75 per maand (excl. BTW). De kosten van Moneybird zijn niet bij het pakket inbegrepen.

 

* Wij raden onze klanten aan om met Moneybird te werken. Dit online boekhoudprogramma kun je via ons maar liefst vier maanden gratis uitproberen. Vraag ons naar de link om je aan te melden voor de proefperiode wanneer je zelf nog geen account hebt!

Als jij liever met een ander pakket werkt, dan kunnen we je zeker ook helpen. Het hierboven genoemde tarief wordt dan aangepast.

Financiële Flow op maat

Uitbesteden van de boekhouding

In dit pakket verzorgen wij de financiële administratie voor jouw onderneming. Jij levert de administratie aan op een manier die past bij jou en je onderneming. Daar maken we vooraf afspraken over en je krijgt van ons een workflow om dit tot een moeiteloos proces te maken. Wij geven er de voorkeur aan om wekelijks de administratie bij te werken, zodat er een goede flow in komt. Maar één keer per maand of kwartaal is ook bespreekbaar.

Met het Financiële Flow Op Maat pakket krijg je van ons het volgende:

 • Startgesprek (jaarlijks)
 • Wekelijks verwerken van de financiële administratie door één van onze medewerkers
 • Indien van toepassing verzorgen wij de facturatie en het debiteurenbeheer
 • Verzorgen van de kwartaalaangifte BTW en eventueel ICP
 • Monitoren voorlopige aanslag of reservering voor de inkomstenbelasting
 • Opstellen van de jaarrekening
 • Verzorgen van de aangifte inkomstenbelasting van de ondernemer (en eventueel fiscale partner, geen ondernemer)
 • Jaarlijkse bespreking van de jaarrekening en aangifte
 • Antwoord op tussentijdse vragen.

Voor dit pakket kun je kiezen uit een administratie in Moneybird of in Exact Online. Tijdens het startgesprek bespreken we de verschillen tussen de mogelijkheden en bekijken we welke optie voor jou het beste gaat werken.

De prijs voor het Financiële Flow Op Maat pakket is afhankelijk van de omvang van je administratie. We hanteren in 2023 een vanaf prijs van € 300 per maand (excl. BTW). De kosten van Moneybird of Exact Online zijn niet bij het pakket inbegrepen.

Ons droom aanbod:

De Chief Financial Flow Officer (CFFO)

volledig ontzorgd op financieel gebied

Wat wij echt het allerliefste doen, is naast de ondernemer staan om hem of haar verheldering te geven bij strategische beslissingen. In dit pakket treden we op als de Chief Financial Flow Officer (CFFO) van jouw onderneming. Naast het zorgen voor een soepel lopende financiële administratie en de nodige verplichte onderdelen (zoals het opstellen van de jaarrekening en het verzorgen van de fiscale aangiften), gaan we een financiële strategie uitstippelen op basis van jouw droombedrijf en geven we jou periodiek financieel inzicht en informatie vanuit de actuele cijfers van je bedrijf.

Dit zorgt niet alleen voor flow, maar ook voor richting!

We starten onze samenwerking met een uitgebreide strategiesessie van 4 uur. In deze sessie brengen we je droombedrijf in kaart en bekijken we je huidige uitgangspunt. Daarnaast vertalen we je concrete doelen in een kloppende strategie. De strategiesessie komt jaarlijks terug en bestaat uit een gesprek van 1,5 uur via Zoom, het uitwerken van je doelen in een begroting en een bespreking van de begroting, opnieuw via Zoom.

Gedurende het jaar hebben we 2 incheck momenten, deze plannen we in het voor- en najaar. Een incheck moment vindt plaats via Zoom en duurt 1,5 uur. Daarna heb je een helder inzicht in de werkelijke cijfers ten opzichte van de begroting, bekijken we de haalbaarheid van je doelen én weet je wat je nog kunt doen om het jaar zo goed mogelijk af te sluiten.

Om ons als CFFO voor jouw onderneming in te schakelen, geldt een vanaf prijs van die afhankelijk is van de omvang van je onderneming en je administratie. We hanteren in 2023 een vanaf prijs van € 800 per maand (excl. BTW).

Graag maken we kennis met je om samen te onderzoeken welk pakket
het beste bij jou en je wensen aansluit. 

Neem contact met ons op