Onze diensten

Om in vertrouwen te kunnen ondernemen, is het belangrijk dat een aantal basis zaken goed geregeld is. Daarom zorgen wij bij de start van onze samenwerking voor:

Goede afspraken door middel van een workflow voor een moeiteloze up to date administratie
Een heldere structuur voor je administratie, zodat je je onderneming in je administratie herkent. Dat maakt het voor jou minder abstract en beter te begrijpen.
Inzicht in reserveringen voor kosten, belastingen en investeringen, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Wat een heerlijk gevoel is dat!

Bekijk hier ons aanbod

De basis van ons aanbod bestaat uit het verwerken van de financiële administratie, samenstellen van de jaarrekening en het verzorgen de fiscale aangiften BTW, IB en VPB. Hoe intensief de samenwerking is hangt af van het pakket dat je kiest, van zelf boekhouden tot alles (maar dan ook echt alles) aan ons overlaten.

Naast de jaarlijks terugkerende werkzaamheden kun je bij ons terecht voor een verhelderend strategiegesprek. Ook hebben wij een mooi aanbod voor ondernemers die de eenmanszaak ontgroeien en een BV willen oprichten.

Onze klanten zijn ondernemers in heel uiteenlopende branches, wat ons werk heel afwisselend maakt. Qua aandacht en enthousiasme maken we geen onderscheid tussen onze klanten, maar vanwege specifieke werkzaamheden hebben we ons aanbod verdeeld in diensten voor Eenmanszaken en VOF’s enerzijds en BV’s anderzijds. Het aanbod voor advies en begeleiding vind je onder ‘Advies’.

Eenmanszaak & VOF

Lees meer over onze pakketten speciaal samengesteld voor Eenmanszaken en Vennootschappen onder Firma.

Besloten Vennootschap & Holding

Lees meer over onze pakketten speciaal samengesteld voor als je een Besloten Vennootschap (BV) bent.

Advies & begeleiding

Lees meer over onze mogelijkheden voor losse strategiegesprekken met als doel; samen groeien.

“Als startende ondernemer was ik niet bekend met alle geldende financiële regelingen, regels en voordelen. Margriet heeft dit volledig voor mij in kaart gebracht. Dit leverde niet alleen een goed financieel fundament op voor mijn bedrijf, maar ook direct een fors financieel voordeel, waardoor zij zich als boekhouder min of meer al had terugverdiend voor de komende twee jaar.”