Voel je welkom bij
Hart voor Administratie

Hart voor Administratie is in 2013 gestart vanuit de liefde voor het administratieve vak en voor ondernemerschap in het algemeen en business spiritualiteit in het bijzonder. Onze missie is om door middel van onze dienstverlening zoveel mogelijk ondernemers te laten ervaren wat het betekent om in flow te ondernemen.

In de afgelopen jaren hebben wij onze visie op administratieve dienstverlening steeds meer weten te vangen in onze eigen unieke werkwijze en aanbod. Naast onze ervaring en de kwaliteit van ons cijferwerk, zijn we trots op de aandacht voor en verbinding met onze klanten, onze positieve instelling, toekomstgerichtheid en daadkracht.

We zijn een klein hecht team van medewerkers en werken samen met een aantal zorgvuldig uitgekozen vaste specialisten.

Margriet

Ik ben Margriet Hofland, ondernemer, boekhouder en adviseur met een grote interesse voor ondernemerschap en de wetten van het universum. Het leukste aan mijn vak vind ik de samenwerking met andere ondernemers en de energie en inspiratie die daarbij ontstaat. Ik gebruik mijn nieuwsgierigheid, mijn intuitie en mijn kennis en ervaring in de accountancy om ondernemers te helpen groeien. 

Ik droom ervan om de magie van het ondernemerschap met zoveel mogelijk mensen te delen.

In mijn vrije tijd ben ik moeder van twee kinderen, hou ik van het leven in het algemeen, van muziek, persoonlijke groei, yoga, lezen en buiten zijn in het bijzonder en van een feestje op zijn tijd. Voor een goed gesprek mag je mij altijd wakker maken.

Annemiek

Mijn naam is Annemiek Gort. Na jaren in zowel de accountancy als in het (internationale) bedrijfsleven te hebben gewerkt – ben ik in 2015 met veel plezier in het zelfstandig ondernemerschap gestapt. Mijn benadering is niet alleen professioneel en sterk oplossingsgericht als het om de ondernemingen van mijn klanten gaat. De klant als mens, persoonlijk contact en humor vind ik minstens zo belangrijk.

Naast mijn werk geniet ik van mijn gezin en trek ik er graag op uit. Ik ben heel graag buiten en ik houd van theater, lezen en yoga. Ik hecht veel waarde aan persoonlijke groei; ik wil blijven leren en mijzelf ontwikkelen. Dat is waarom ik op dit moment een opleiding in intuïtieve ontwikkeling volg. 

Marieke

Ik ben Marieke de Oude, ondernemer van mijn eigen bedrijf Money Bliss van waaruit ik Margriet ondersteun voor de klanten met Moneybird. Ik ben boekhoudcoach en Profit First Professional. Het leukste aan mijn vak vind ik wanneer een administratie weer helemaal kloppend is. Het is voor mij net puzzelen soms (en toevallig houd ik van puzzelen met cijfers). Ik houd van het contact met ondernemers en geniet ervan wanneer ik zie dat ondernemers er meer lol in krijgen om hun financiën onder controle te hebben en daardoor rust ervaren en meer energie hebben om met hun bedrijf bezig te zijn. Ik gebruik mijn kennis van Moneybird, geld, mindset en het systeem met grootmoeders potjes (Profit First) om ondernemers te helpen groeien. 

Ik droom ervan dat iedere ondernemer rust ervaart over de financiën en zo geen geldzorgen meer heeft. 

In mijn vrije tijd ben ik getrouwd, houd ik van reizen (met en zonder onze camper), persoonlijke groei, investeren, lezen en in de zon zitten. Je kunt me altijd wakker maken voor een taartje van de Cheesecake Factory (Red Velvet is wel favoriet). 

Annet

Ik ben Annet Hoogenboom, Senior administratief medewerkster/assistent boekhouder en vind het heerlijk met cijfers en tabellen ed. bezig te zijn. Dit doe dit dan ook al vanaf het moment dat ik ben gaan werken.

Persoonlijk contact vind ik heel belangrijk en voel me hierdoor ook meer thuis bij de kleinere bedrijven. Voor mij staan de mensen altijd op de eerste plaats.

Blijven groeien en mijzelf blijven ontwikkelen vind ik leuk en belangrijk. Uitdagingen ga ik niet uit de weg!

Naast mijn werk ben ik getrouwd en heb 2 volwassen zoons die al op zichzelf wonen. Nu geniet ik van onze beestenboel in onze boerderij op het platteland. Deze zijn we op dit moment aan het verbouwen om er ons droomhuis van te maken. Mijn grootste passie: lekker koken met veel groente, fruit en kruiden uit onze eigen moestuin waar ik ook heel vaak te vinden ben.

Ons volgende droomhuis gaan wij hopelijk over een aantal jaren zoeken in Italië.

Marleen

Peter

Ik ben Peter Kroon. Na 28 jaar als accountant te hebben gewerkt ben ik in 2021 mijn eigen administratiekantoor gestart. Ik geloof in een persoonlijke aanpak waarbij service en ontzorgen sleutelwoorden zijn. Voor Hart voor Administratie bedien ik een aantal klanten en daarnaast sparren Margriet en ik over vraagstukken van onze klanten. 

Naast mijn werk ben ik vader van twee kinderen, hou ik ervan met vrienden voetbal of formule 1 te kijken, lezen, films kijken, lekker buiten zijn met mooi weer, gezellig uit eten of in fijn gezelschap een wijntje te drinken.

 

Marleen

Sandra

Ik ben Sandra de Hoon, sinds 2019 ondernemer. Hiervoor heb ik 17 jaar lang in ondersteunende functies op een Accountantskantoor gewerkt. Nu help ik ondernemers bij het managen van hun onderneming in de rol van Online Business Manager.

Ik hou ervan om structuur aan te brengen en om dingen efficiënt in te richten, waardoor het ondernemen wat makkelijker wordt. Eigenlijk is mijn voornaamste taak om zoveel mogelijk taken over te nemen, zodat de ondernemer meer tijd heeft voor zijn/haar klanten en creativiteit om nieuwe dingen te bedenken en uitwerken.

Naast dat ik ondernemer ben, ben ik ook nog moeder van twee jongens, waardoor ik alles weet van tractors, jeeps en dino’s. Als moeder ook nog heel actief bij verschillende verenigingen en stichtingen.

Marleen

Jacky

Ik ben Jacky Jongenelen en na 18 jaar in loondienst bij de Universiteit Leiden besloot ik vorig jaar om voor mezelf te beginnen en ondernemers te helpen met hun boekhouding. En vanuit mijn eigen bedrijf ondersteun ik Hart voor Administratie daarbij.

Ik houd ervan om orde in de (financiële) chaos te brengen en het geeft mij veel energie als ik mensen werk uit handen kan nemen. En de kers op de taart is wanneer ik mensen weer blij kan maken met hun boekhouding en zij het niet meer ervaren als iets vervelends maar iets heel nuttigs.

Ik heb een tweede huis in Portugal en ben hier met name de winter te vinden, waar ik uiteraard gewoon online doorwerk. In mijn vrije tijd houd ik me bezig met hardlopen, waterskiën en waterski fotografie.

 

Marleen

Ilona

Ik ben Ilona Bernhardt. In 2021 heb ik de Belastingdienst verlaten en de keuze gemaakt om voor mezelf te beginnen. Naast mijn studie Fiscaal Recht & Economie heb ik nog de opleiding administrateur gevolgd. Door mijn jarenlange werkervaring bij de belastingdienst ben ik op de hoogte van alle wetten en regelgeving rondom belastingen. Ik vind het fijn om deze soms ingewikkelde wet- en regelgeving in begrijpelijke taal uit te leggen aan mijn klanten. Vanuit mijn eigen bedrijf ondersteun ik Hart voor Administratie bij de fiscale aangiftes.

In 2022 ben ik een half jaar op reis geweest met mijn gezin (man en twee dochters). Een hele waardevolle tijd die ik wil blijven voelen. Genieten van de natuur, mooie plekjes ontdekken en goeie gesprekken bij het kampvuur. Daarom heb ik gekozen voor het ondernemerschap als Digital Nomad.

Hoe mooi is het dat je je twee grootste passies, reizen en cijferwerk, kan combineren.

NOAB keurmerk

Hart voor Administratie is een NOAB gecertificeerd kantoor. NOAB staat voor Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen en is dé brancheorganisatie voor administratiekantoren en belastingadvieskantoren die zich richten op MKB en ZZP.

Voor ons is het NOAB-keurmerk een erkenning dat we het goed doen als kantoor. Ook instanties als de Belastingdienst en banken hechten waarde aan het keurmerk. Voor onze klanten betekent het de zekerheid dat we kwalitatief goed werk leveren, zowel op administratief als op fiscaal gebied. En daar zijn we trots op!

Onlangs verscheen in ‘&GO’, het magazine voor NOAB leden, een artikel over ons kantoor. Je leest het hier. Of klik op de afbeelding hiernaast.

 

Onze samenwerkingen