Voel je welkom bij
Hart voor Administratie

Hart voor Administratie is in 2013 gestart vanuit de liefde voor het administratieve vak en voor ondernemerschap in het algemeen en business spiritualiteit in het bijzonder. Onze missie is om door middel van onze dienstverlening zoveel mogelijk ondernemers te laten ervaren wat het betekent om in flow te ondernemen.

In de afgelopen jaren hebben wij onze visie op administratieve dienstverlening steeds meer weten te vangen in onze eigen unieke werkwijze en aanbod. Naast onze ervaring en de kwaliteit van ons cijferwerk, zijn we trots op de aandacht voor en verbinding met onze klanten, onze positieve instelling, toekomstgerichtheid en daadkracht.

We zijn een klein hecht team van medewerkers en werken samen met een aantal zorgvuldig uitgekozen vaste specialisten.

Margriet

Ik ben Margriet Hofland, ondernemer, boekhouder en adviseur met een grote interesse voor ondernemerschap en de wetten van het universum. Het leukste aan mijn vak vind ik de samenwerking met andere ondernemers en de energie en inspiratie die daarbij ontstaat. Ik gebruik mijn nieuwsgierigheid, mijn intuitie en mijn kennis en ervaring in de accountancy om ondernemers te helpen groeien. 

Ik droom ervan om de magie van het ondernemerschap met zoveel mogelijk mensen te delen.

In mijn vrije tijd ben ik moeder van twee kinderen, hou ik van het leven in het algemeen, van muziek, persoonlijke groei, yoga, lezen en buiten zijn in het bijzonder en van een feestje op zijn tijd. Voor een goed gesprek mag je mij altijd wakker maken.

Annemiek

Mijn naam is Annemiek Gort. Na jaren in zowel de accountancy als in het (internationale) bedrijfsleven te hebben gewerkt – ben ik in 2015 met veel plezier in het zelfstandig ondernemerschap gestapt. Mijn benadering is niet alleen professioneel en sterk oplossingsgericht als het om de ondernemingen van mijn klanten gaat. De klant als mens, persoonlijk contact en humor vind ik minstens zo belangrijk.

Naast mijn werk geniet ik van mijn gezin en trek ik er graag op uit. Ik ben heel graag buiten en ik houd van theater, lezen en yoga. Ik hecht veel waarde aan persoonlijke groei; ik wil blijven leren en mijzelf ontwikkelen. Dat is waarom ik op dit moment een opleiding in intuïtieve ontwikkeling volg. 

Marieke

Ik ben Marieke de Oude, ondernemer van mijn eigen bedrijf Money Bliss van waaruit ik Margriet ondersteun voor de klanten met Moneybird. Ik ben boekhoudcoach en Profit First Professional. Het leukste aan mijn vak vind ik wanneer een administratie weer helemaal kloppend is. Het is voor mij net puzzelen soms (en toevallig houd ik van puzzelen met cijfers). Ik houd van het contact met ondernemers en geniet ervan wanneer ik zie dat ondernemers er meer lol in krijgen om hun financiën onder controle te hebben en daardoor rust ervaren en meer energie hebben om met hun bedrijf bezig te zijn. Ik gebruik mijn kennis van Moneybird, geld, mindset en het systeem met grootmoeders potjes (Profit First) om ondernemers te helpen groeien. 

Ik droom ervan dat iedere ondernemer rust ervaart over de financiën en zo geen geldzorgen meer heeft. 

In mijn vrije tijd ben ik getrouwd, houd ik van reizen (met en zonder onze camper), persoonlijke groei, investeren, lezen en in de zon zitten. Je kunt me altijd wakker maken voor een taartje van de Cheesecake Factory (Red Velvet is wel favoriet). 

Sjef

Ik ben Sjef Hillenaar, administratief medewerker en student HBO accountancy. Met mijn luisterend oor en leergierigheid wil ik het verschil maken voor mijn klanten.

Buiten mijn studie en werk bij Hart voor Administratie, ben ik graag aan het gamen en voetbal ik bij VSV Velserbroek. Ik hou van een leuke avond naar de kroeg met vrienden en je kunt me altijd wakker maken voor een leerzaam gesprek.

Marleen

Peter

Ik ben Peter Kroon. Na 28 jaar als accountant te hebben gewerkt ben ik in 2021 mijn eigen administratiekantoor gestart. Ik geloof in een persoonlijke aanpak waarbij service en ontzorgen sleutelwoorden zijn. Voor Hart voor Administratie bedien ik een aantal klanten en daarnaast sparren Margriet en ik over vraagstukken van onze klanten. 

Naast mijn werk ben ik vader van twee kinderen, hou ik ervan met vrienden voetbal of formule 1 te kijken, lezen, films kijken, lekker buiten zijn met mooi weer, gezellig uit eten of in fijn gezelschap een wijntje te drinken.

 

Marleen

Marleen

Ik ben Marleen Beeren en ondernemer sinds 2017.
In het leven en in ondernemerschap volg ik zoveel mogelijk de flow. In 2018 heb ik Hart voor Administratie ook ondersteund, tot het moment dat ik de praktijk van mijn ouders overnam. 2 jaar lang heb ik mensen begeleid met gezonde voeding met als doel af te vallen. In 2021 verkocht ik de praktijk en zette ik mijn eigen coachpraktijk op.

Naast coaching geef ik ook lichaamsgerichte sessies en ben ik de Office Support voor Hart voor Administratie. Allemaal dingen waar ik erg blij van word. En-én is dan ook meer mijn motto dan of-of. Ik gun ondernemers ook de vrijheid om te gaan waar je blij van wordt. Dat klinkt zo logisch maar dat is het lang niet altijd.
En de grootste uitdaging daarin zijn we vaak zelf.

Naast ondernemer ben ik ook moeder; Ik heb 2 heerlijke kinderen. Ik ben graag in de natuur te vinden en kan ik soms heerlijk los gaan door te dansen en te zingen!

NOAB keurmerk

Hart voor Administratie is een NOAB gecertificeerd kantoor. NOAB staat voor Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen en is dé brancheorganisatie voor administratiekantoren en belastingadvieskantoren die zich richten op MKB en ZZP.

Voor ons is het NOAB-keurmerk een erkenning dat we het goed doen als kantoor. Ook instanties als de Belastingdienst en banken hechten waarde aan het keurmerk. Voor onze klanten betekent het de zekerheid dat we kwalitatief goed werk leveren, zowel op administratief als op fiscaal gebied. En daar zijn we trots op!

Onlangs verscheen in ‘&GO’, het magazine voor NOAB leden, een artikel over ons kantoor. Je leest het hier. Of klik op de afbeelding hiernaast.

 

Onze samenwerkingen