Ik wil je nog heel graag het allerbeste wensen voor 2022!

Ik ben benieuwd hoe je dit jaar bent gestart.
Het kost mij altijd wat moeite om op te starten na de kerstvakantie. Het is vooral omdat januari gelijk een drukke maand is bij ons op kantoor, anders had ik nog best wat langer willen cocoonen en mijmeren over het afgelopen jaar en het nieuwe jaar dat eraan komt.

Daarbij was er rondom de feestdagen een verdrietig sterfgeval in mijn naaste familie. Mijn dierbare tante, nauw betrokken bij de start van Hart voor Administratie en mijn eerste klant, overleed. Op 6 januari namen we in kleine kring afscheid van haar. Het was fijn om zo dicht bij elkaar te zijn en letterlijk even stil te staan. Bij haar leven en het leven zelf. Op de dag van de crematie, die vroeg plaatsvond in Amsterdam, reden we een bijzonder mooie zonsopgang tegemoet, met de zon als een enorme magische bal en een prachtige lucht en wolkenpartij. Het was zo’n moment dat je niet snel vergeet en waarop je voelt hoe groots het leven is. Dankjewel lieve tante, voor je support en vertrouwen.

Afgelopen week, toen alles weer rustig in het ritme kwam, voelde ik plotseling dat al het positieve waarmee ik het jaar 2021 afsloot, in het nieuwe jaar is meegegaan en nóg krachtiger is geworden. Het was heerlijk, dat terwijl ik aan het werk was, de energie weer begon te stromen. De plannen en ideeën kwamen als vanzelf weer opborrelen en ik voelde me opnieuw dankbaar voor mijn ‘allerleukste baan ter wereld’.

Hoe ben jij het nieuwe jaar gestart en welke mooie plannen en ideeën heb jij voor jezelf en je bedrijf?

Ik vind het leuk als je het me deelt in de reacties hieronder.