Inplannen afspraak

We hebben verschillende afspraken om in te plannen, je ziet ze hieronder uitgelegd staan en de juiste knop om meteen een afspraak in te plannen.

 Kleine vraag

Heb je een kleine vraag over je administratie, aanslagen of iets anders? Dan kun je hiervoor een korte telefonische of Zoom afspraak inplannen. Dit gesprek valt binnen je afgesproken maandbedrag (tenzij de vraag heel uitgebreid is, maar dan zullen wij dit duidelijk communiceren).

 Bespreken van de jaarrekening

Dit gesprek duurt 1 uur en kan online via Zoom plaats vinden of op het kantoor van Hart voor Administratie. De bespreking van de jaarrekening zit bij je maandelijkse bedrag inbegrepen.

   Adviesgesprek

Wil je advies over een bepaald onderwerp, zoals pensioen of een bepaalde investering die je wil doen, dan is een adviesgesprek iets voor jou. Dit gesprek bereiden wij helemaal voor aan de hand van jouw vraag, zodat we in het gesprek jou een actueel beeld en advies kunnen geven. Dit gesprek duurt ongeveer 1 uur. Na het gesprek ontvang je van ons een uitwerking van wat er besproken is en ons advies.

Kosten voor een adviesgesprek bedragen € 450 exclusief btw.

 Strategiegesprek

Dit is een gesprek voor jou als je een belangrijke keuze dient te maken in je ondernemerschap. In een strategiegesprek staan wij naast je met als onze ervaring, financiële en fiscale kennis om jou in je rol als leider van je onderneming te adviseren.

Kosten voor dit gesprek bedragen € 750 exclusief btw. 

Dit gesprek bereiden wij helemaal voor door in je administratie te duiken en een actueel beeld te hebben van je cijfers. Het gesprek zelf duurt 1,5 uur. Na het gesprek ontvang je van ons een uitwerking van wat er besproken is, heel vaak ondersteund met berekeningen ter verduidelijking.

Wij kijken ernaar uit om jou verder te helpen in je groei!